Getuigenissen
Geert combineert de ambitie van een Amerikaan, de wijsheid van een Belg en de daadkracht van een Nederlander en is daardoor een supereffectieve innovator.
Gijs

“Gaat steeds voor de volle 100%.
Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
Wat hij doet zal hij steeds tot in de puntjes voorbereiden”.
Thecla

“Geert zoekt alles uit tot hij alles ‘beet’ heeft en zal anderen daarin vooruithelpen en steunen. Hij kan zicht vlot uitdrukken in Frans en Engels

Hij stelt grenzen waar nodig. Hij kan presentaties geven en doet dit op een vlotte manier. Probleemsituaties  worden nuchter geanalyseerd, ook als het dicht op zijn eigen vel komt. Hij kan goed organiseren (bvb activiteiten voor grotere groepen…). Hij is een vlotte babbelaar. Geert kan schriftelijk iets kernachtig verwoorden op een heldere manier”.

Katleen

Geert is een echte doorzetter en als hij ergens zijn tanden inzet zal hij er alles aan doen om dat doel te bereiken of mogelijk te maken!

Geert is iemand die zelf zeer gezond leeft en die daar andere mensen in probeert te betrekken om ze te stimuleren tot een gezonde levensstijl

Wout

Wanneer Geert zich verbindt aan een welbepaalde opdracht, mag je  er zeker van dat hij altijd voor de volle 100% zal geven, en niet opgeeft wanneer er nog maar half werk is geleverd!

Een echte professional!

Jasper

Ik heb tien jaar intensief samen gewerkt met Geert. Geert is een zeer loyale, toegewijde, creatieve professional die zich 100% inzet voor de gegeven taken. Hoewel hij zeker een teamspeler is, is hij zelfsturend, vol initiatief en ambitie om zaken te verbeteren waar hij verantwoordelijk voor is. Kortom: een waar genoegen om mee te werken!

Ivo

Geert heeft een sterk oplossend vermogen.
Hij is accuraat en behulpzaam.
Hij is bij ons vooral gekend als “Geertipedius”.
René

Geert is heel goed  in plannen en organiseren. Geert houdt zich aan zijn woord. Afspraak is afspraak. Op Geert Vermeir kan je rekenen!
Karen

Als er zich een probleem stelt staat hij altijd klaar om mensen te helpen. Dat wordt geapprecieerd!

Hij leeft gezond en probeert andere mensen ook aan te zetten om gezonder te leven. Sport interesseert hem heel erg en ook een gezonde geest is belangrijk. Mens sana in corpore sano! Hij zet zich altijd 100% in voor een opdracht.

Jelle